Utleie av lokaler

Museet leier ut lokaler til bryllup, konserter, møter, kurs, selskaper og andre arrangement. Vi leier ut til lag, foreninger, bedrifter og privatpersoner.

Ta kontakt for nærmere informasjon og avtale:

Kirka_hst.JPG

Utvandrerkirken

Ble bygget av norske innvandrere i Minnesota i 1896, gjenreist på museet og innviet som "Den norske utvandringens minnekirke" i august 2002. Den kan leies til bryllup, konserter og andre kulturarrangement. Plass til 130. Teleslyngeanlegg. Tråkkeorgel. Piano tilgjengelig i sommersesongen.

Leiepris: kr. 2.500 | kr. 3.000

Mterom-utleie.JPG

Møtelokale i museumsbygget

Møtelokale med tilknytning til kjøkken, grovkjøkken, garderobe og toaletter. Utgang til hyggelig tun med utebord og benker. God plass ca. 45 personer. Projector. Trådløs wifi. Piano tilgjengelig i sommersesongen. Tønnegriller kan leies og benyttes på anvist uteplass.

Leiepriser:
Hverdager i kontortida:  kr. 800
Ettermiddag og kveldstid mandag - torsdag:   kr. 1000
Fredag kveld, lørdag og søndag: kr. 2500

Leieperioden for helgeleie er fra kl. 14 til kl. 12 dagen etter hvis ikke annet er avtalt. Leietager må selv sørge for opprydding, vask av stoler/bord og vask av dekketøy. Sluttvask av golv er inkludert i prisen.

Leiligheten

Leiligheten ligger i museumsbyggets ene fløy, men er helt avstengt fra resten av museet og har egen inngang og parkering. Den inneholder stue, kjøkken, bad og to soverom. Sengetøy og håndklær kan også leies. Selvhushold. Fortrinnsvis korttidsleie.

Ta kontakt med museet for nærmere informasjon og pris.